Waterbedden

Op deze pagina vindt u algemene informatie over waterbedden. Voor een persoonlijk slaapadvies bezoekt u onze winkel.

 

Een waterbed is het beste en geeft het lichaam de ideale ondersteuning, in welke houding men ook ligt. Aangezien water niet samenpersbaar is maar verplaatst wordt, wordt het gewicht / de druk van het lichaam gelijkmatig over het lichaam verdeelt. Hierdoor heeft men op een waterbed geen last van drukpunten, geen slapende armen en of benen, u draait minder, ligt stiller en geniet van een rustige nacht.

 

In een waterbed wordt het water verplaatst hierdoor beweegt een waterbed. Deze beweging kan men verminderen door het waterbed te stabiliseren. De stabilisatie kiest men naar smaak, er zijn verschillende mogelijkheden. Bewegen is echter niet vervelend, een hangmat of een schommelstoel zijn juist rustgevend omdat ze iets bewegen. Bewegen is tot op bepaalde hoogte juist prettig en ontspannend. Kom naar de winkel en voel de verschilllen. 

 

Iemand die absoluut niet wil bewegen danwel een echtpaar met een groot gewichtverschil kiest voor een waterbed met twee aparte watermatrassen. Men merkt dan niets meer van de ander en ieder kan zijn eigen temperatuur instellen. 

 

De gemiddelde temperatuur van een waterbed is 28 graden. Men kan de temperatuur naar voorkeur instellen, lekker koel in de zomer en behagelijk warm in de winter.

 

Een waterbed is volledig te reinigen. De tijk kan men wassen en de watermatras reinigt men eens in de twee maanden met vinylreiniger.

 

Kortom een waterbed geeft de beste ondersteuning, ligt het lekkerst en heeft altijd de juiste temperatuur. Daarnaast is een waterbed volledig schoon te houden.  

 

Soorten waterbedden

Er bestaan twee soorten waterbedden: hard-side en soft-side waterbedden. De soft-side waterbedden kan men nog in twee groepen verdelen, de soft-side basic en de soft-side split.

 

hardside

Hard-side waterbedden

Een hard-side waterbed is het traditionele waterbed. De watermatras ligt in een stevige ledikant met vier harde zijkanten. Op een hard-side waterbed beleef je het ultieme comfort van ‘slapen op water’. Het lichaam wordt optimaal ondersteund!  

 

 


Soft-side waterbedden

 

Een soft-side waterbed is een modern waterbed. Bij een soft-side waterbed ligt de watermatras in een brede rand van veerkrachtig schuim. Hierdoor is een soft-side geheel vrijstaand te plaatsen. Een soft-side kan men op elke hoogte plaatsen waardoor een soft-side waterbed makkelijker in en uitstapt. 

 

 

softsideSoft-side basic 

Bij een soft-side basic ligt de watermatras op een harde bodem en in een brede rand van veerkrachtig schuim. Bij de softside basic bestaat het schuim uit één stuk.

 

 

 

 

softside splitSoft-side split

Bij een soft-side split ligt de watermatras op een harde bodem en in een brede rand van veerkrachtig schuim. Bij de softside split bestaat het schuim uit twee delen. Het onderste schuim is stevig en hard waardoor het bed vormvast is en gemakkelijker opmaakt dan een soft-side basic. 

 

 

 


 

Merken waterbedden

Hydro-sfeer levert waterbedden van onderstaande merken. 

 

LunaLife waterbedden zijn scherp geprijst, snel leverbaar en hebben een gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar. Profine Waterbedden zijn beter, niet alleen in kwaliteit maar ook in afwerking. Een waterbed van Profine heeft een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Sleepline waterbedden zijn in kwaliteit te vergelijken met die van Profine. Sleepline waterbedden zijn in alle maten en kleuren leverbaar. Ook levert Sleepline het enige waterbed met een verende bodem, voor de verwende waterslaper! 

 

LunaLife WaterbeddenProfine Waterbedden, Sleepline Waterbedden

 

Service en garantie

Alle waterbedden worden geleverd met 60 dagen omruilgarantie. Mocht het waterbed of de stabilisatie niet bevallen dan mag men deze binnen 60 dagen omruilen voor een ander bed dan wel een andere stabilisatie.

 

Hydro-sfeer geeft minimaal 5 jaar volledige garantie op de watermatras en minimaal twee jaar volledige garantie op het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer levert alleen de beste kwaliteit. Mocht er toch een probleem zijn dan belt u 046 - 475 43 10. Belt u voor 13.00 uur dan komen we nog dezelfde dag.

 

 


 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl