Waterbed laten checken

U ligt niet meer lekker? U twijfelt over de staat van uw waterbed? Laat uw waterbed controleren!


Hydro-sfeer checkt de status van uw waterbed. Wij komen langs en controleren uw watermatras, de stabilisatie, de liner en de verwarming. Wij beoordelen o.a. hoe lang uw watermatras nog mee zou kunnen gaan, of de stabilisatie nog in tact is, of de lekbak nog waterdicht is en of uw verwarming nog aan de eisen van vandaag voldoet.

 

Hierna ontvangt u van ons een advies over de status van uw waterbed, een status rapport met daarin: welk onderhoud gepleegd dient te worden, welke onderdelen eventueel aan vervanging toe zijn en de bijbehorende kosten.

 

De totale kosten voor een waterbed check inclusief voorrijdkosten en arbeidsloon bedragen € 29.95.

 

Verzorgingsgebied: Limburg (Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert) Zuid Oost-Brabant (Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond) en Belgie (Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel).

 

Bel voor het maken van een afspraak 046 - 475 43 10 of stuur een e-mail.

 

Waterbed laten onderhouden

Een waterbed vraagt enig onderhoud, zo ligt een klotsent waterbed minder lekker en gaat hij minder lang mee. Voeg daarom eens per jaar conditioner aan het water toe en ontlucht en reinig de watermatras regelmatig, eens in de twee a drie maanden.

 

Hydro-sfeer onderhoudt uw waterbed. We maken de watermatras schoon, ontluchten deze en voegen conditioner Pro toe. De totale kosten voor een waterbed onderhoud inclusief voorrijdkosten en arbeidsloon bedragen  49.95.

 

Verzorgingsgebied: Limburg (Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert), Zuid Oost-Brabant (Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond) en Belgie (Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel)

 

Bel voor het maken van een afspraak 046 - 475 43 10 of stuur een e-mail.

 

Waterbed laten repareren

Een lek waterbed is erg vervelend maar niet onoverkomelijk. Belangrijk is dat u al het beddengoed inclusief de tijk van het bed haalt.

 

Een lek waterbed ziet er vaker erger uit dan het is, veelal is het gaatje niet meer dan een speldenprik en goed te repareren. De veiligheidsvoering houdt het water tegen waardoor er geen water op de vloer loopt.

 

Zet de verwarming niet uit, de veiligheidsvoering houdt het water tegen en voorkomt hiemee dat het water in contact komt met het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer repareert vakkundig uw waterbed. We repareren de watermatras en maken het waterbed droog. Bel voor 13.00 uur en we komen nog dezelfde dag. De totale kosten inclusief voorrijdkosten en arbeidsloon bedragen  65.00

 

Heeft u het waterbed bij Hydro-sfeer gekocht en goed onderhouden dan komen we uw bed gratis repareren! Informeer naar de voorwaarden.

 

Verzorgingsgebied: Limburg (Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert), Zuid Oost-Brabant (Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond) en Belgie (Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel).

 

Bel voor het maken van een afspraak 046 - 475 43 10 of stuur een e-mail. Buiten winkeltijden zijn we voor noodgevallen ook bereikbaar, bel 06-46243309 en spreek iets in, we bellen u zo snel mogelijk terug.

 

 

Waterbed zelf repareren

Wilt u uw waterbed liever zelf repareren? Bestel hier een waterbed reparatieset en ga als volgt te werk:

 

Laat de watermatras niet leeg lopen. Zoek het lek door de matras opzij te drukken en kijk waar het water vandaan komt.

Doe een dikke druppel lijm op het lek en laat dit drogen. Knip een rondje uit het meegeleverde vinyl. Doe lijm op het rondje en op de watermatras. Laat de lijm even aandrogen en druk het rondje op de watermatras. Maak de watermatras rondom droog.

 

Lukt het niet of heeft u vragen bel 046-4754310 

 

 

Waterbed laten verhuizen

Een waterbed verhuizen, ooit moet het en anders dan bij een gewoon bed vraagt dit meer tijd en aandacht. Belangrijk is dat bij het demonteren, de watermatras goed vacuum gezogen wordt zodat de stabilisatie niet verschuift. 

 

Hydro-sfeer verhuist vakkundig alle soorten en merken waterbedden. We demonteren het waterbed op het oude adres, verhuizen het en installeren het waterbed op het nieuwe adres. We ontluchten het waterbed en voegen een conditioner Pro toe. De totale kosten inclusief voorrijdkosten en arbeidsloon bedragen  185.00

 

Gaat u intern verhuizen, dan zijn de kosten inclusief een conditioner Pro, voorrijdkosten en arbeidsloon € 150.00

 

Wilt u dat we alleen het waterbed leeg maken en demonteren dan bedragen de kosten inclusief voorrijdkosten en arbeidsloon  85.00

 

Wilt u dat we alleen het waterbed installeren dan bedragen de kosten inclusief een conditioner Pro, voorrijdkosten en arbeidsloon  115.00 

 

Verzorgingsgebied: Limburg (Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert), Zuid Oost-Brabant (Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond) en Belgie (Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel).

 

Bel voor het maken van een afspraak 046 - 475 43 10 of stuur een e-mail.

 

 

Waterbed zelf verhuizen

Wilt u het waterbed liever zelf leeg maken / verhuizen? Gebruik een pomp om de watermatras leeg te pompen en voorkom hiermee dat de stabilisatie verschuift. Een waterpomp kan u bij ons huren voor € 25,- per dag.


Bel voor het reserveren van de pomp of voor meer informatie 046-475 43 10 of stuur een e-mail.

 

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl