0
/

Waterbed repareren

Edwin en Ton van Hydro-sfeer Waterbedden

Een lek waterbed is erg vervelend maar niet onoverkomelijk. Een lek waterbed ziet er vaker erger uit dan het is, veelal is het gaatje niet meer dan een speldenprik en goed te repareren. Wij helpen u graag!

Let op: zet de verwarming niet uit, de veiligheidsvoering houdt het water tegen en voorkomt dat het water in contact komt met het verwarmingselement dan wel dat het water op de vloer loopt. U dient wel zo snel mogelijk al het beddengoed inclusief de tijk van het bed te halen.

Wij repareren uw waterbed

  • Wij zoeken het gaatje op
  • Repareren het gaatje
  • Maken het waterbed droog

Als de monteur weg is kan u weer naar bed!

De totale kosten bedragen €89,95. Heeft u het waterbed bij Hydro-sfeer gekocht en goed onderhouden dan komen we uw bed gratis repareren. Informeer naar de voorwaarden.

Woont u in ons verzorgingsgebied en wilt u een afspraak maken voor het repareren van uw waterbed? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of bel +31 (0)46 - 475 43 10 en maak direct een afspraak. Doe dit op werkdagen voor 13:00 uur en wij komen nog dezelfde dag.

Buiten winkeltijden zijn we voor noodgevallen ook bereikbaar, bel +31 (0)6 - 46 24 3309 en spreek iets in. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij helpen u graag!

Heeft u het formulier ingevuld? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u nog een vraag of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, bel +31 (0)46 - 475 43 10
Verzorgingsgebied

Limburg
Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert

Zuid-Oost-Brabant
Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond

België
Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel

10% korting!
En als wij toch bij u langskomen, misschien kunnen wij nog iets voor u meenemen? Een nieuw hoeslaken of een nieuwe tijk? Ga naar de webshop en bestel, vul bij kortingscode 'service' in en u krijgt 10 procent korting. We sturen uw bestelling niet op, maar nemen hem mee als wij bij u langskomen.
Ga voor onze contactgegevens en openingstijden naar de contact pagina of scrol naar beneden.

Plan uw afspraak waterbed repareren

Een kopie van uw aanvraag wordt naar het opgegeven e-mailadres verzonden.

Bekijk ons op youtube