0
/

Waterbed verwarming vervangen

Edwin en Ton van Hydro-sfeer Waterbedden

Is uw waterbed koud, is de verwarming is kapot? Vervelend. Wij kunnen uw verwarming vervangen. Vul het onderstaand formulier in of bel op werkdagen +31 (0)46 - 475 43 10  en doe dit voor 13.00 uur dan komen wij nog dezelfde dag.

Als we komen dan 

  • Controleren we de bestaande verwarming
  • Ontkoppelen de bestaande verwarming
  • Verwijderen de bestaande verwarming
  • Leveren een nieuwe verwarming
  • Installeren de nieuwe verwarming
  • Controleren de nieuwe verwarming

Als de monteur weg is kan u weer naar bed.

De totale kosten bedragen: €49,95 plus de kosten van de verwarming.

Wij leveren twee verschillende verwarmingselementen, de Carbon Classic en de Carbon IQ. De Carbon Cassic kost €149,00 en de Carbon IQ kost €179,00.

Heeft u de verwarming bij Hydro-sfeer gekocht en is deze door Hydro-sfeer geïnstalleerd en heeft u nog garantie, dan betaalt u niets. Is de garantie verlopen, dan betaalt u alleen de nieuwe verwarming, u betaalt geen voorrijdkosten of arbeidsloon.

Woont u in ons verzorgingsgebied en wilt u een afspraak maken voor het vervangen van uw waterbed verwarming? Vul op werkdagen voor 13.00 uur onderstaand formulier in of bel +31 (0)46 - 475 43 10 en wij komen nog dezelfde dag. 

Let op: een verwarming van een waterbed heeft afhankelijk van de grote van het waterbed ongeveer 4 uur nodig om het waterbed 1 graad op te warmen. Het kan dus zo zijn dat het waterbed de eerste nacht nog niet volledig opgewarmd is.

 

Wij helpen u graag!

Heeft u het formulier ingevuld? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u nog een vraag of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, bel +31 (0)46 - 475 43 10
Verzorgingsgebied

Limburg
Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert

Zuid-Oost-Brabant
Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond

België
Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel

10% korting!
En als wij toch bij u langskomen, misschien kunnen wij nog iets voor u meenemen? Een nieuw hoeslaken of een nieuwe tijk? Ga naar de webshop en bestel, vul bij kortingscode 'service' in en u krijgt 10 procent korting. We sturen uw bestelling niet op, maar nemen hem mee als wij bij u langskomen.
Ga voor onze contactgegevens en openingstijden naar de contact pagina of scrol naar beneden.

Plan uw afspraak verwarming vervangen

Een kopie van uw aanvraag wordt naar het opgegeven e-mailadres verzonden.

Bekijk ons op youtube