0
/

Profine waterbedden

Ontdek de Slaaprevolutie met Profine Waterbedden bij Hydro-Sfeer

Welkom bij de exclusieve wereld van Profine Waterbedden, gepresenteerd door Hydro-Sfeer. Profine combineert met finesse, Amerikaanse watermatrassen met het Belgische ambacht van lokaal ontworpen ombouwen. Stap binnen in een universum waar elke nacht een belofte is van ongekende rust en herstel.

Algemeen

Kwaliteit op maat: bij Profine Waterbedden geloven ze dat uw slaap heilig is. Dit Belgische merk brengt het beste van twee werelden samen: Amerikaans geïmporteerde watermatrassen en in eigen huis ontworpen bed ombouwen. Het resultaat? Een slaapervaring die even uniek als verkwikkend is, speciaal voor u gecreëerd.

Watermatras

Duurzaamheid ontmoet comfort: de watermatrassen van Profine zijn vervaardigd uit superieur Mesamoll 2 vinyl, ze zijn duurzaam en flexibel. De stabilisatie is door middel van fiber matten of schuim aan te passen aan uw wensen. U kiest hoeveel u wilt bewegen. Met een gemiddelde levensduur van 12 tot 15 jaar biedt een Profine watermatras langdurig comfort en ondersteuning.

Ombouw

Met smaak gemaakt:: elk Profine waterbed wordt geaccentueerd door een op maat gemaakte ombouw. Met keuzes uit de Basic, Split, en Boxspring Look, beschikbaar in een scala aan stoffen en skai leersoorten garanderen ze dat uw bed niet alleen voelt als een droom maar er ook zo uitziet.

Achterwanden

Met oog voor detail: de achterwanden van Profine zijn een ultieme statement van persoonlijkheid en stijl. Kies uit een breed spectrum van designs, van tijdloos, klassiek tot strak, modern elk beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Een Profine achterwand is de kroon op uw slaapkamer interieur.

Waarom Profine Waterbedden?

Kwaliteit en design: Profine belichaamt de ultieme symbiose van comfort, stijl en duurzaamheid met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Profine transformeert uw slaapkamer in een luxe oase voor rust en ontspanning.

Speciale Aanbieding

Koop een Celebration waterbed en ontvang een GRATIS textielpakket, met een waarde van €600, cadeau! Kies voor een Celebration waterbed in elke gewenste maat, met fiber stabilisatie, in uw favoriete kleur, inclusief een elegant hoofdbord. Dit alles krijgt u volledig geïnstalleerd voor slechts €3895. Indien u de voorkeur geeft aan twee afzonderlijke watermatrassen is de prijs €4195. Voor een upgrade naar schuimstabilisatie beginnen de prijzen vanaf €4495. Maak uw slaapervaring compleet met ons tijdelijke aanbod van een gratis textielpakket ter waarde van €600. Of u nu een zacht hoeslaken wenst of een stijlvol dekbedovertrek, de keuze is geheel aan u!

Bekijk ons op youtube