Profine waterbedden

 

Hydro-sfeer verkoopt al meer dan 20 jaar waterbedden van het merk Profine. De waterbedden van Profine zijn de beste en perfect afgewerkt.

 

Logo profine

Profine levert trendy en modieuze waterbedden van top kwaliteit en zijn het paradepaardje in onze showroom. Profine importeert de watermatrassen uit Amerika en maakt zelf het bed en dit doen ze met zeer veel gevoel voor stijl en kwaliteit. Voor meer informatie klik op aanbieding, meer informatie, foto's of service en garantie of kom naar onze showroom.

 

 

Aanbieding

 

Waterbed Celebration compleet geinstalleerd vanaf 3895 euro nu met GRATIS textielpakket ter waarde van 600 euro

 

De Celebration is een split soft-side waterbed gemaakt van de beste materialen, mooi afgewerkt en met een fantastisch ligcomfort. 

 

Leverbaar in elke maat en in een kleur naar keuze inclusief


- Watermatras (met mesamoll II weekmakers)

- Keuze uit 5 verschillende fiber stabilisaties

- Bekkenondersteuning / lumbale steun

- Geisoleerde bodemplaat

- Met 5 cm opmaakgemak

- In kunstleder of stof in een kleur naar keuze

- Schuimranden / balken

- Carbon classic verwarmingselement
- Veiligheidsvoering
- Tijk / hoes Silver+ met deelrits

- Doorlopende plint / sokkel in zwart of wit 
- Lighoogte 50 cm

- Hoofdbord (tot 120 cm hoog / 8 cm dik /

  20 cm breder dan het bed) in kunstleder

  of stof in een kleur naar keuze

  inclusief schaduwplint

- Installatie

 

 

 

celebration 22222

 

Een waterbed Celebration als hierboven beschreven inclusief hoofdbord alleen dan met twee aparte watermatrassen zodat ieder zijn eigen stabilisatie kan kiezen en men apart van elkaar de temperatuur kan instellen kost nu compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld 4195 euro. 

 

De Celebration is ook leverbaar met Zensleep. Zensleep is een watermatras gestabiliseerd met een vaste schuimstof, deze ligt iets steviger, geeft meer ondersteuning en is duurzamer dan een fiber gestabiliseerde matras, u geniet hierdoor langer van uw waterbed. Een waterbed Celebration als hierboven beschreven inclusief hoofdbord alleen dan met een Zensleep watermatras met bekkenondersteuning / lumbale steun kost nu compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld 4495 euro. Met twee aparte watermatrassen kost hij nu 4695 euro.

 

Wilt u het waterbed hoger dan 50 cm? Dat kan, tegen een meerprijs van 75 euro bepaalt u zelf de lig hoogte. Ook kan de plint / sokkel tegen een meerprijs van 185 euro in een andere kleur dan zwart of wit geleverd worden. 

 

Nieuw, tegen een meerprijs van 185 euro is het waterbed Celebration nu ook leverbaar met een ingeritste stofhoes / capliner, deze beschermt de watermatras tegen zuren en zouten van transpratie. U hoeft de watermatras nooit meer schoon te maken. Lekker makkelijk!!

 

Voor meer informatie kom naar de winkel of bel 046-4754310

 

 

Meer informatie

 

De watermatrassen van Profine worden in Amerika gemaakt en als half fabrikaat aan Profine geleverd. Profine doet de stabilisatie in de matras en last de laatste naad dicht.

 

De watermatrassen van Profine worden gemaakt met het Mesamoll II preparaat, een unieke weekmaker van Lanxess waardoor de watermatrassen bewezen langer mee gaan, gemiddeld tot 15 jaar. De Mesamoll II weekmakers zijn onschadelijk voor de gezondheid en worden daarom ook in kinderspeelgoed gebruikt.

 

Profine waterbedden worden in 7 verschillende fiber stabilisaties geleverd. Van ongestabiliseerd tot maximaal gestabiliseerd. Alle stabilisaties worden in de matras verankerd zodat ze niet kunnen verschuiven. De keuze van stabilisatie is afhankelijk van gewicht, gebruik en natuurlijk uw voorkeur.

 

Alle fiber gestabiliseerde watermatrassen van Profine worden standaard met een bekkenondersteuning / lumbale steun geleverd.

 

profine-matratze-be-05

 

 

 

Nieuw. Sinds kort maakt Profine naast de fiber gestabiliseerde matrassen ook matrassen gestabiliseerd met een vaste schuimstof, Zensleep. Deze schuimstof ligt iets steviger, geeft meer ondersteuning en is duurzamer dan een fiber gestabiliseerde matras, u geniet hierdoor langer van uw bed. 

 

Alle Zensleep watermatrassen worden standaard met een bekkenondersteuning / lumbale steun geleverd.

 

zenpremium-lumbar2

 

 

 

Alle waterbedden van Profine worden standaard geleverd met een carbon classic verwarming. De carbon classic heeft een gemiddeld energie verbruik van 75 tot 100 euro per jaar.

 

De soft-side waterbedden van Profine kan men uitstekend inbouwen in een bestaand ledikant danwel vrij neer zetten. Profine heeft een aantal mooie bedden van modern tot klassiek. Nieuw zijn de boxspring modellen, een waterbed met de uitstraling van een boxspring, leverbaar in verschillende kleuren. 

 

Profine waterbedden worden in alle maten en hoogtes geleverd.

 

                                                                                                                                                                                                         

 

Service en garantie

 

Hydro-sfeer Waterbedden levert en installeert vakkundig uw nieuwe waterbed. Dozen, plastic en restafval nemen we mee. De dozen mits schoon en niet beschadigd worden opnieuw gebruikt. Het plastic en het restafval worden gescheiden en apart ingeleverd bij een afval verwerker.

 

Alle waterbedden worden standaard geleverd met 60 dagen omruilgarante. Mocht het waterbed, de stabilisatie niet bevallen dan mag men deze omruilen voor een andere stabilisatie dan wel een ander bed. Informeer naar de voorwaarden.

 

Profine geeft tot 10 jaar volledige garantie op de watermatras en 5 jaar garantie op het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer levert alleen de beste kwaliteit, mocht er toch een probleem zijn dan belt u 046 - 475 43 10, belt u voor 13.00 uur dan komen we nog dezelfde dag. Hydro-sfeer rekent voor haar klanten geen voorrijdkosten en arbeidsloon.

 

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl