Profine waterbedden

Logo profine

Hydro-sfeer Waterbedden verkoopt al meer dan 15 jaar soft-side waterbedden van het merk Profine.

 

Profine levert trendy en modieuze waterbedden van topkwaliteit en zijn het paradepaardje in de showroom van Hydro-sfeer. Profine importeert de watermatrassen uit Amerika en maakt zelf het bed en dit doen ze met veel gevoel voor stijl. Kom binnen en oordeel zelf!

 

 

 

Aanbieding

 

WATERBED CELEBRATION COMPLEET SLAAPKLAAR GEINSTALLEERD VOOR 2295 EURO

 

De Celebration is een split softside waterbed van de beste kwaliteit, mooi afgewerkt en met een fantastisch ligcomfort. De Celebration wordt speciaal door Profine gemaakt voor Hydro-sfeer Waterbedden. De Celebration kan men inbouwen in een bestaand ledikant danwel vrij neerzetten.

 

 

Onze aanbieding: waterbed Celebration in elke maat incl.
- watermatras, keuze uit 7 verschillende fiber stabilisaties
- met bekkenondersteuning
- Carbon classic verwarming
- Liner / lekbak
- tijk met deelrits
- in de kleuren zwart of wit
- plint / gewichtsverdelers
- lighoogte tot 55 cm

profine

 

Compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld 2295 euro.

 

Een waterbed Celebration als hierboven beschreven alleen dan met twee watermatrassen. U kan onafhankelijk van elkaar de stabilisatie bepalen en de temperatuur instellen. Een waterbed Celebration kost nu met twee watermatrassen compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld 2595 euro.

 

Nieuw, tegen een meerprijs van 140 euro is het waterbed Celebration nu ook leverbaar met een ingeritste stofhoes / protector Plus, deze beschermt de watermatras tegen zuren en zouten van transpratie. U hoeft de watermatras nooit meer te reinigen. Lekker makkelijk!!

 

Voor meer informatie kom naar de winkel of bel 046-4754310

 

Meer info

De watermatrassen van Profine worden in Amerika gemaakt en als half fabrikaat aan Profine geleverd. Profine doet de stabilisatie in de matras en last de laatste naad dicht.

 

De watermatrassen van Profine worden gemaakt met het Mesamoll II preparaat, een unieke weekmaker van Lanxess waardoor de watermatrassen van Profine bewezen langer mee gaan, gemiddeld 15 jaar. De Mesamoll II weekmakers zijn onschadelijk voor de gezondheid en worden daarom ook in kinderspeelgoed gebruikt.

 

Profine waterbedden worden in 7 verschillende fiber stabilisaties geleverd. Van ongestabiliseerd tot maximaal gestabiliseerd. Alle stabilisaties worden in de matras verankerd zodat ze niet kunnen verschuiven. De keuze van stabilisatie is afhankelijk van gewicht, gebruik en natuurlijk uw voorkeur.

 

Alle fiber gestabiliseerde watermatrassen van Profine worden standaard geleverd met bekkenondersteuning.

 

Nieuw. ZENSLEEP. Een ZENSLEEP watermatras is een watermatras gestabiliseerd met een vaste schuimstof. Van het schuim is het bovenste gedeelte in vingervorm uitgesneden zodat men het waterbed gevoel behoud. Het vaste deel van het ZEN schuim geeft de ondersteuning. Alle ZENSLEEP matrassen worden standaard met bekkenondersteuning geleverd. Het grote voordeel van ZENSLEEP is dat de stabilisatie duurzamer is dan een fiber gestabiliseerde matras, u geniet hierdoor langer van uw bed.

 

Alle waterbedden van Profine worden standaard geleverd met een keramische verwarming. De keramische verwarming heeft een gemiddeld energie verbruik van 35 euro per jaar.

 

De soft-side waterbedden van Profine kan men uitstekend inbouwen in een bestaand ledikant danwel vrij neer zetten. Profine heeft een aantal mooie bedden van modern tot klassiek. Nieuw zijn de boxspring modellen, een waterbed met de uitstraling van een boxspring, leverbaar in verschillende kleuren. 

 

Profine waterbedden worden in alle maten en hoogtes geleverd.

 

                                                                                                                                                                                                         

 

Service en garantie

Hydro-sfeer Waterbedden levert en installeert vakkundig uw nieuwe waterbed. Dit betekent compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld. Dozen, plastic en restafval nemen we mee.

 

Alle waterbedden worden geleverd met 60 dagen omruilgarante. Mocht het waterbed, de stabilisatie niet bevallen dan mag men deze omruilen voor een ander bed dan wel een andere stabilisatie. Informeer naar de voorwaarden.

 

Profine geeft tot 10 jaar garantie op de watermatras en 5 jaar garantie op het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer levert alleen de beste kwaliteit, mocht er toch een probleem zijn dan belt u 046 - 475 43 10, belt u voor 13.00 uur dan komen we nog dezelfde dag. Hydro-sfeer rekent voor haar klanten geen voorrijdkosten en arbeidsloon.

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl