Lunalife waterbedden

Hydro-sfeer waterbedden verkoopt al meer dan 10 jaar hard- en softside waterbedden van het merk LunaLife, Lunalife LOGO_ENvoorheen Lunarest.

 

De Lunalife watermatrassen worden in China gemaakt en geimporteerd door Poseidon Aquabeds. Deze heeft bijna alle waterbedden en of losse watermatrassen in de verschillende maten en stabilisaties op voorraad. Een compleet waterbed of een losse watermatras kan binnen enkele dagen geleverd worden.

 

LunaLife waterbedden zijn van een redelijke kwaliteit en zeer scherp geprijsd.

 

 

Aanbieding

WATERBED BASIC NU TIJDELIJK MET 200 EURO KORTING


De Basic van het merk LunaLife is ons instap model. De Basic is een een goed en degelijk waterbed zonder franje. Dit waterbed kan men inbouwen in een bestaand ledikant danwel vrijstaand neerzetten. 

 

Een éénpersoons Basic waterbed van Lunalife in de maat 100/210 compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld kost normaal 1095 euro en nu tijdelijk 945 euro.

 

 

Een tweepersoons Basic waterbed van lunaLife inclusief watermatras, keuze uit 5 verschillende stabilisaties, elektronische waterbed verwarming en een synthetische tijk met middenrits kost compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld met één watermatras normaal 1495 euro en nu tijdelijk 1195 euro.

 

De Basic softside van LunaLife is ook leverbaar met twee watermatrassen, u kan onafhankelijk van elkaar de stabilisatie en temperatuur bepalen. Een Basic waterbed van LunaLife kost compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld met twee watermatrassen normaal 1795 euro en nu tijdelijk 1425 euro.

 

Nieuw, tegen een meerprijs van 100 euro is het Basic waterbed nu ook leverbaar met een ingeritste stofhoes / protector Plus, deze beschermt de watermatras tegen zuren en zouten van transpratie. U hoeft de watermatras nooit meer te reinigen. Lekker makkelijk!!

foto-417-groot

 

 

 

 

Voor meer informatie over deze aanbiedingen, bel 046 – 4754310 of kom naar de winkel en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van LunaLife. 

 

 

 

Meer informatie

LunaLife watermatrassen worden in China gemaakt en hebben een gemiddelde levensduur van 8 jaar.
 

LunaLife waterbedden worden in 5 verschillende stabilisaties geleverd. Van ongestabiliseerd tot maximaal gestabiliseerd. Alle stabilisaties worden verankerd aan de matras zodat de stabilisatie niet kan verschuiven. De keuze van stabilisatie is afhankelijk van gewicht, gebruik en natuurlijk uw voorkeur.

 

Alle LunaLife watermatrassen worden standaard geleverd met bekkenondersteuning. De bekkenondersteuning verbetert de zijligging.
 

Alle LunaLife waterbedden worden standaard geleverd met een elektronische waterbed verwarming. Deze elektronische verwarming is degelijk en heeft een gemiddeld energie verbruik van 50 euro per jaar.

 

De softside waterbedden van LunaLife kan men uitstekend inbouwen in een bestaand ledikant dan wel vrij neer zetten. LunaLife heeft een aantal mooi modellen om vrij neer te zetten, van zeer modern tot klassiek, leverbaar in verschillende kleuren.

 

Alle LunaLife waterbedden kunnen in alle standaard maten en hoogtes geleverd worden.

 

                                                                                                                

 

 

Service en garantie

Hydro-sfeer Waterbedden levert en installeert vakkundig uw nieuwe waterbed. Dit betekent compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld. Dozen, plastic en restafval nemen we mee. 

 

Alle waterbedden worden geleverd met 60 dagen omruilgarante. Mocht het waterbed, de stabilisatie niet bevallen dan mag men deze omruilen voor een ander bed dan wel een andere stabilisatie. Informeer naar de voorwaarden.

 

LunaLife geeft 5 jaar garantie op de watermatras en 2 jaar garantie op het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer levert alleen de beste kwaliteit, mocht er toch een probleem zijn dan belt u 046 - 475 43 10 Belt u voor 13.00 uur dan komen we nog dezelfde dag. Hydro-sfeer rekent voor haar klanten geen voorrijdkosten en arbeidsloon.

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl