Lunalife waterbedden

 

Hydro-sfeer verkoopt al meer dan 10 jaar waterbedden van het merk Lunalife. De waterbedden van Lunalife zijn van een goede kwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Lunalife LOGO_EN

 

De watermatrassen van Lunalife worden in China gemaakt. Lunalife heeft bijna alle watermatrassen in alle maten en stabilisaties op voorraad. Een compleet waterbed of een losse watermatras kan hierdoor binnen enkele dagen geleverd worden. Voor meer informatie klik op aanbieding, meer informatie, foto's of service en garantie of kom naar onze showroom. 

 

 

 

 

Aanbieding

 

Waterbed Lunaflex compleet geinstalleerd vanaf 2395 euro nu met GRATIS textielpakket ter waarde van 400 euro

 

De Lunaflex is een split soft-side waterbed gemaakt van de beste materialen, mooi afgewerkt en met een fantastisch ligcomfort. 

 

Leverbaar in elke maat en in een kleur naar keuze inclusief


- Watermatras

- Keuze uit 7 verschillende fiber stabilisaties

- Bekkenondersteuning / lumbale steun

- Geisoleerde bodemplaat in kunstleder of

  stof in een kleur naar keuze

- Schuimranden / balken

- Carbon classic verwarmingselement
- Veiligheidsvoering
- Tijk / hoes met deelrits

- Plint / sokkel in zwart of wit
- Lighoogte 50 cm

- Hoofdbord (90 cm of 110 cm hoog /

  10 cm dik / 10 cm breder dan het bed)

- Installatie

 

 

 

HYDRO_lunalux 1

 

Een waterbed Lunaflex als hierboven beschreven inclusief hoofdbord alleen dan met twee aparte watermatrassen zodat ieder zijn eigen stabilisatie kan kiezen en men apart van elkaar de temperatuur kan instellen / bepalen kost nu compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld 2795 euro.

 

De Lunaflex is ook leverbaar met Perfect Motion. Perfect Motion is een watermatras gestabiliseerd met een vaste schuimstof, deze ligt iets steviger, geeft meer ondersteuning en is duurzamer dan een fiber gestabiliseerde matras. U geniet hierdoor langer van uw waterbed. Een waterbed Lunaflex als hierboven beschreven inclusief hoofdbord alleen dan met een Perfect Motion watermatras met bekkenondersteuning / lumbale steun kost nu compleet slaapklaar geinstalleerd en afgevuld 3195 euro. Met twee aparte watermatrassen kost hij nu 3595 euro.

 

Wilt u het waterbed hoger dan 50 cm? Dat kan, tegen een meerprijs van 70 euro is de lig hoogte 55 cm. Ook kan de plint / sokkel tegen een meerprijs van 120 euro in een andere kleur dan zwart of wit geleverd worden.

 

Nieuw, tegen een meerprijs van 125 euro is het waterbed Lunaflex nu ook leverbaar met een ingeritste stofhoes / capliner, deze beschermt de watermatras tegen zuren en zouten van transpratie. U hoeft de watermatras nooit meer schoon te maken. Lekker makkelijk!!

 

Voor meer informatie kom naar de winkel of bel 046-4754310
 

 

 

Meer informatie

LunaLife watermatrassen worden in China gemaakt en hebben een gemiddelde levensduur van 8 jaar.
 

LunaLife waterbedden worden in 5 verschillende fiber stabilisaties geleverd, van ongestabiliseerd tot maximaal gestabiliseerd. Alle stabilisaties worden verankerd aan de onderzijde van de matras zodat de stabilisatie niet kan verschuiven. De keuze van stabilisatie is afhankelijk van gewicht, gebruik en natuurlijk uw voorkeur.

 

Alle LunaLife watermatrassen worden standaard geleverd met bekkenondersteuning. De bekkenondersteuning verbetert de zijligging.
 

Alle LunaLife waterbedden worden standaard geleverd met een carbon classic waterbed verwarming. Deze elektronische verwarming is degelijk en heeft een gemiddeld energie verbruik van 75 tot 100 euro per jaar.

 

De softside waterbedden van LunaLife kan men uitstekend inbouwen in een bestaand ledikant dan wel vrij neer zetten. LunaLife heeft een aantal mooi modellen om vrij neer te zetten, van zeer modern tot klassiek, leverbaar in verschillende kleuren.

 

Alle LunaLife waterbedden kunnen in alle standaard maten en hoogtes geleverd worden.

 

                                                                                                                

 

 

Service en garantie

Hydro-sfeer Waterbedden levert en installeert vakkundig uw nieuwe waterbed. Dozen, plastic en restafval nemen we mee. De dozen mits schoon en niet beschadigd worden opnieuw gebruikt. Het plastic en het restafval worden gescheiden en apart ingeleverd bij een afvalverwerker. 

 

Alle waterbedden worden standaard geleverd met 60 dagen omruilgarante. Mocht het waterbed, de stabilisatie niet bevallen dan mag men deze omruilen voor een ander bed dan wel een andere stabilisatie. Informeer naar de voorwaarden.

 

LunaLife geeft 5 jaar volledige garantie op de watermatras en 5 jaar garantie op het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer levert alleen de beste kwaliteit, mocht er toch een probleem zijn dan belt u 046 - 475 43 10 Belt u voor 13.00 uur dan komen we nog dezelfde dag. Hydro-sfeer rekent voor haar klanten geen voorrijdkosten en arbeidsloon.

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl