0
/

Waterbed Roermond 

Woont u in Roermond of omgeving en vindt u een goede nachtrust belangrijk? Kies dan voor het comfort van een waterbed. Een waterbed geeft uw lichaam de ideale ondersteuning. Door op een waterbed te slapen heeft u geen last van drukpunten, dus geen slapende armen of benen, en draait u minder in uw slaap. U geniet van een heerlijke, rustige nacht! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Hydro-sfeer adviseert u graag in uw zoektocht naar een waterbed, ook als u in Roermond woont

Waarom een waterbed aanschaffen?

Slapen op een waterbed biedt verschillende voordelen en na deze aankoop kunt u niet meer zonder. Waarom? Dat vertellen wij u graag.

Een waterbed bestaat voornamelijk uit water en water is, in tegenstelling tot een gewoon bed, niet samen persbaar maar verplaatst zich. Dit resulteert erin dat het gewicht en de druk van het lichaam gelijkmatig worden verdeeld. Hierdoor heeft u geen last van drukpunten of slapende armen of benen. Daarnaast draait u minder in uw slaap, waardoor u sneller in een diepe slaap komt en uw lichaam zich sneller kan herstellen. Een ander groot voordeel is dat u de temperatuur van uw waterbed zelf kunt regelen. De gemiddelde temperatuur van een waterbed is 28 graden. U kunt met de thermostaat de temperatuur wat lager zetten zodat hij in de zomer lekker koel aanvoelt of hem juist iets hoger instellen voor de koude winternachten.

Omdat het water in een waterbed niet wordt samengeperst maar verplaatst wordt, beweegt een waterbed. U kunt ervoor kiezen om deze beweging te verminderen door het waterbed te stabiliseren. Dit kunt u volledig naar wens kiezen. Hierin zijn verschillende mogelijkheden.

Op zoek naar een waterbed in Roermond? Uw bezoek loont

Onze showroom is gelegen in Geleen, vlak bij de autobaan. Vanaf Roermond zijn we makkelijk te bereiken en een bezoek loont zeker de moeite. We hebben meer dan tien verschillende waterbedden in de winkel staan van vijf verschillende merken. Hier nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en om verschillende waterbedden te testen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen we het nieuwe waterbed binnen enkele weken gratis bij u installeren, ook als u in Roermond, Eindhoven of omgeving woont.

Soorten waterbedden

Bij Hydro-sfeer bieden wij twee verschillende soorten waterbedden aan: hard-side en soft-side waterbedden.

  • Hard-side waterbedden: Dit is het traditionele waterbed. De watermatras ligt in een stevig ledikant met vier harde zijkanten. Met een hard-side waterbed beleeft u het ultieme waterbedgevoel. Uw lichaam wordt optimaal ondersteund.
  • Soft-side waterbedden: Bij een soft-side waterbed ligt de watermatras in een brede rand van veerkrachtig schuim. Hierdoor is een soft-side waterbed geheel vrijstaand te plaatsen. Daarnaast kunt u deze op elke gewenste hoogte kiezen, waardoor het in- en uitstappen makkelijker wordt. Soft-side waterbedden zijn er ook in verschillende uitvoeringen: een basic, een split, of een soft-side waterbed dat eruitziet als een boxspring.

Weet u niet zeker welke soort het beste bij uw wensen past? Wij adviseren u graag!

Waterbed onderhoud

Bij de aanschaf van uw waterbed adviseren we u om jaarlijks een waterbedconditioner toe te voegen aan het water van uw waterbed. Zo kunt u de kwaliteit en de levensduur van het bed verlengen. De conditioner reinigt het water in uw waterbed en zorgt er ook voor dat de groei van algen en bacteriën wordt geremd. Wilt u hier meer over weten? Kom dan langs in onze winkel en wij adviseren u graag over de aanschaf van een waterbed en het bijbehorende onderhoud.

Hydro-sfeer: uw waterbedden specialist voor Roermond

Bij Hydro-sfeer begrijpen we als geen ander hoe vervelend het is als uw bed niet naar wens ligt. Daarom leveren wij alleen de beste kwaliteit. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren. Heeft u een keuze gemaakt? Dan leveren wij uw waterbed met 60 dagen omruilgarantie. Bevalt uw gekozen waterbed of stabilisatie niet? Dan kunt u deze binnen 60 dagen omruilen voor een ander bed of een andere stabilisatie. Daarnaast krijgt u van ons minimaal 5 jaar garantie op het watermatras en het verwarmingselement. Naast de aanschaf van een waterbed kunt u bij ons ook terecht voor andere zaken zoals beddengoed.

Heeft u nog vragen? Stuur ons een e-mail of kom langs, wij helpen u graag!

Onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een waterbed? Kom dan eens langs in onze winkel in Geleen. Hier hebben we meer dan 10 verschillende waterbedden staan van vijf verschillende merken. We kijken welk waterbed het beste bij u past en gaan deze uitgebreid testen. Heeft u een keuze gemaakt dan komen we uw waterbed bij u thuis in Eindhoven of omgeving een paar weken later installeren. Heeft u nog vragen of wilt u langskomen? Neem dan vandaag nog contact op en laat u informeren over de mogelijkheden!

Bekijk ook geschikte hoeslakens voor uw waterbed.

Bekijk ons op youtube