0
/

Waterbed Eindhoven 

Woont u in Eindhoven of omgeving en wilt u goed slapen? Een goed bed is van onschatbare waarde. Het zorgt ervoor dat u de volgende dag uitgerust en vol energie aan de dag kunt beginnen. Een waterbed is hierbij de beste keuze! Hydro-sfeer levert al jaren de beste waterbedden van vijf verschillende merken en installeert deze gratis in Nederland en België, dus ook als u op zoek bent naar een waterbed in Eindhoven dan helpen wij u graag. Lees snel verder en ontdek de voordelen van slapen op water.

De voordelen van een waterbed

Een waterbed biedt verschillende voordelen, zoals: 

  • Maximale ondersteuning: Het water in een waterbed is niet samendrukbaar maar wordt verplaatst waardoor de druk op het lichaam gelijkmatig wordt verdeeld. Uw lichaam wordt volledig ondersteund zonder drukpunten.
  • Minder draaien: Door de gelijkmatige ondersteuning draait u minder, ligt u stiller en komt u sneller in de diepe slaap. U wordt uitgerust wakker.
  • Ontspanning: De lichte beweging van een waterbed wordt door veel mensen als ontspannend ervaren. Als u het schommelen in een waterbed vervelend vindt kunt u het bed naar smaak stabiliseren. Of, als u helemaal niets wilt voelen, kiest u voor een waterbed met twee aparte watermatrassen.
  • Aanpasbare temperatuur: Een ander groot voordeel van een waterbed is de temperatuur. Een waterbed is verwarmd en heeft een gemiddelde temperatuur van 28 graden. Met de thermostaat kunt u het waterbed in de winter wat warmer instellen en in de zomer juist wat koeler, geheel naar uw voorkeur. 

Soorten waterbedden

Bent u op zoek naar een waterbed in Eindhoven? Bij Hydro-sfeer bent u aan het juiste adres. Er bestaan twee verschillende soorten waterbedden, elk met unieke voordelen:

  • Hard-side waterbedden: Dit traditionele waterbed heeft een watermatras in een stevig ledikant met vier harde zijkanten, die zorgt voor optimale ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen. 
  • Soft-side waterbedden: Hier ligt de watermatras in een rand van veerkrachtig schuim. Dit type waterbed kan geheel vrijstaand worden geplaatst en kan op elke hoogte worden ingesteld, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt.

Het onderhoud

Een waterbed vergt een ander soort onderhoud dan normale matrassen en bedden. Het onderhoud van een waterbed is essentieel voor het ligcomfort en de levensduur van de watermatras. Een goed onderhouden waterbed ligt lekkerder en gaat langer mee. Om uw waterbed in topconditie te houden, adviseren we om jaarlijks waterbedconditioner aan het water toe te voegen en om eens in de twee tot drie maanden de matras te ontluchten en aan de buitenkant schoon te maken met vinylreiniger.

Daarnaast is het handig om een waterbedreparatieset op voorraad te hebben. Hiermee kunt u eenvoudig en snel een klein gaatje repareren en grotere schade voorkomen.

Hydro-sfeer voor uw waterbed in Eindhoven: kwaliteit en tevredenheid gegarandeerd

Een zoektocht naar een waterbed in Eindhoven kan een uitdaging zijn. Bij Hydro-sfeer informeren en adviseren we u graag. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Om deze tevredenheid te garanderen, werken wij enkel met hoogwaardige waterbedden, onderhoudsmaterialen en beddengoed. Een kwalitatief dekbed of hoofdkussen maakt de slaapervaring compleet. Ervaar een heerlijke nachtrust zoals u die nog nooit heeft beleefd.

Onze services en garanties

Om de klanttevredenheid te waarborgen, bieden wij de volgende garanties en services:

  • Persoonlijk en deskundig advies: Wij staan enthousiast voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en u te helpen het juiste waterbed te kiezen.  
  • 60 dagen omruilgarantie: Bent u niet tevreden met uw waterbed? Wij bieden een omruilgarantie van 60 dagen. Als het waterbed of de stabilisatie niet bevalt kunt u deze binnen 60 dagen na levering omruilen voor een ander bed dan wel een andere stabilisatie. Informeer naar de voorwaarden. 
  • Minimaal 5 jaar garantie: Op de watermatrassen geven wij minimaal 5 jaar volledige garantie op lekkages op naden. Als u voor 13.00 uur belt, dan komen we nog dezelfde dag uw bed repareren, ook in Eindhoven, Roermond en omgeving.

Onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een waterbed? Kom dan eens langs in onze winkel in Geleen. Hier hebben we meer dan 10 verschillende waterbedden staan van vijf verschillende merken. We kijken welk waterbed het beste bij u past en gaan deze uitgebreid testen. Heeft u een keuze gemaakt dan komen we uw waterbed bij u thuis in Eindhoven of omgeving een paar weken later installeren. Heeft u nog vragen of wilt u langskomen? Neem dan vandaag nog contact op en laat u informeren over de mogelijkheden!

Bekijk ook geschikte hoeslakens voor uw waterbed.

Bekijk ons op youtube