Waterbed repareren

Een lek waterbed is erg vervelend maar niet onoverkomelijk. Uiteindelijk gaan alle waterbedden een keer lek. De weekmakers in het vinyl van de watermatras verdwijnen, het vinyl wordt harder en stugger en breekt. De gemiddelde levensduur van een waterbed is afhankelijk van de kwaliteit, het onderhoud en het gebruik.

 

Een waterbed gaat gemiddeld tussen de 8 en 15 jaar mee. Hierna is het tijd om het waterbed te vervangen. In de meeste gevallen kan men volstaan met het vervangen van de watermatras en de lekbak. De lekbak is de bak die het water opvangt als de watermatras lekt en voorkomt dat er water op de vloer loopt. Omdat de lekbak ook aan slijtage onderhevig is adviseren we deze gelijktijdig met de watermatras te vervangen.

 

 

Mijn waterbed is lek, wat doe ik nu?

Het belangrijkste is dat u niet in paniek raakt en al het beddengoed van het bed haalt, dus ook de tijk. Een lek waterbed ziet er vaak erger uit dan dat het is, veelal is het gaatje niet meer dan een speldenprik en is goed te repareren. De lekbak houdt het water tegen waardoor er geen water op de vloer komt.

 

Zet de waterbedverwarming niet uit, de lekbak houdt het water tegen en voorkomt hiermee ook dat het water in contact komt met het verwarmingselement.

 

Er zijn twee mogelijkheden voor het repareren van een lek waterbed:


1. U bestelt een waterbed reparatieset via onze webshop, vanaf 5.95 euro en repareert zelf uw watermatras.
    Let op: gebruik hiervoor enkel een reparatieset die geschikt is voor het repareren van waterbedden!
2. U belt Hydro-sfeer Waterbedden en laat uw watermatras door een vakman repareren.

 

Woont u in Zuid Limburg (Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond) of in Zuid Oost Brabant (Valkenswaard, Eindhoven, Helmond, Weert), bel voor 13.00 uur en wij komen nog dezelfde dag. Wij repareren uw watermatras en maken alles droog. De kosten voor het repareren en droogmaken inclusief voorrijkosten en arbeidsloon zijn 79.95 euro.

 

Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 046 - 475 43 10. Voor noodgevallen buiten openingstijden belt u 06 – 46 24 33 09. Klik hier voor de openingstijden.

 

 

Hydro-sfeer Waterbedden repareert uw waterbed

Wij zoeken het lek en repareren dit vakkundig. Het zoeken, repareren en het droog maken van uw waterbed duurt ongeveer een half uur tot een uur. Hierna is uw waterbed weer als nieuw. Is het de eerste keer dat uw waterbed lekt, dan is het nog niet direct nodig om uw watermatras te vervangen. Bij het tweede of derde lek wordt het langzaam tijd om het complete waterbed danwel de watermatras en de lekbak te vervangen.

 

Voor advies bel 046-475 43 10 of stuur een e-mail.

 

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl