0
/

Over Ons

Edwin en Ton van Hydro-sfeer Waterbedden

Droomslaap binnen handbereik bij Hydro-sfeer Waterbedden

Ontdek de wereld van ongekende slaapcomfort bij Hydro-sfeer Waterbedden waar passie voor slapen en decennialange expertise samenkomen. In het hart van Geleen, Zuid-Limburg verwelkomen Ton Swinkels en Edwin Spier u bij Hydro-sfeer Waterbedden. Ton Swinkels, de deskundige monteur en Edwin Spier, de ongeëvenaarde waterbeddenspecialist vormen samen Hydro-sfeer Waterbedden. Gelegen in het hart van Geleen, Zuid-Limburg, belichaamt Hydro-sfeer Waterbedden de ultieme bestemming voor iedereen die droomt van een ongeëvenaarde nachtrust.

Bij Hydro-sfeer Waterbedden begrijpen we dat een waterbed meer is dan een slaapoppervlak; het is een investering in uw gezondheid en welzijn. Daarom bieden we in onze showroom een indrukwekkende collectie van meer dan 15 waterbedden van 5 toonaangevende merken. Hier staat Edwin klaar om zijn passie en expertise te delen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Met persoonlijk slaapadvies en diepgaande uitleg vindt u samen met hem het waterbed dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke slaapvoorkeuren.

Eenmaal uw keuze gemaakt, neemt Ton met meer dan 20 jaar ervaring, de taak op zich om uw nieuwe waterbed vakkundig te installeren. Zijn precisie en zorg voor detail zorgen ervoor dat uw overgang naar beter slaapcomfort soepel verloopt.

Onze toewijding stopt niet bij de verkoop. Hydro-sfeer levert niet alleen uitmuntende waterbedden maar staat ook garant voor de beste service. Of het nu gaat om onderhoud, verhuizing of reparatie van uw waterbed - zelfs als deze niet bij ons is aangekocht - wij staan voor u klaar.

Daarnaast maken we het gemak van modern winkelen mogelijk met onze online webshop. U hoeft de deur niet meer uit om het comfort van Hydro-sfeer in huis te halen. Uw bestelling wordt snel en gratis bij u thuisbezorgd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ons team is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Neem contact op via 046-4754310 of stuur een e-mail naar info@hydrosfeer.nl.

Met vriendelijke groet, het team van Hydro-sfeer Waterbedden – waar uw droomslaap onze missie is.

Bekijk ons op youtube