0

Meer nieuws

27 maart 2024

Alles wat je moet weten over slapen op water

11 augustus 2023

Zes voordelen van een waterbed

10 februari 2023

Doe goed, slaap beter!

23 januari 2022

Goed slapen

21 januari 2020

Droomroosje wordt wakker

Goed slapen

Edwin Spier
|
23 januari 2022

Iedereen wil het, ’s morgens fris en vol energie wakker worden. Vele factoren spelen een rol maar het bed is bepalend. Maar wat is goed slapen? Goed slapen is stilliggen in de goede houding. Een goed bed moet daarom comfortabel zijn, geen drukpunten veroorzaken en er voor zorgen dat uw ruggenwervel in de goede houding ligt. Een waterbed geeft u dit comfort.

het waterbed

Een waterbed is erg comfortabel, hij past zich aan u aan en heeft altijd de juiste temperatuur. Lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. En ja als u in een waterbed stapt dan beweegt het, u verplaatst water. Dit kan men verminderen door het waterbed te stabiliseren dan wel te kiezen voor een waterbed met twee aparte watermatrassen. Echter doordat het waterbed beweegt , men in een waterbed het water verplaatst heeft men op een waterbed geen last van drukpunten, slapende armen of benen en draait men minder.

Waterbedden liggen niet alleen heel lekker maar zien er ook modern en bijdetijds uit. Nieuw zijn onze waterbedden met een boxspring look. Nieuwsgierig geworden? Kom maar eens langs in onze showroom gelegen aan de Rijksweg Zuid 78 in Geleen. Voor meer informatie of onze openingstijden ga naar www.hydrosfeer.nl

Bekijk ons op youtube