0

Meer nieuws

27 maart 2024

Alles wat je moet weten over slapen op water

11 augustus 2023

Zes voordelen van een waterbed

10 februari 2023

Doe goed, slaap beter!

23 januari 2022

Goed slapen

21 januari 2020

Droomroosje wordt wakker

Doe goed, slaap beter!

Edwin Spier
|
10 februari 2023

Soms slaap ik wel eens een nachtje niet, dan lig ik de hele nacht wakker maar dat komt niet door mijn waterbed!

De wereld staat op zijn kop, wat een ellende. Het milieu, de oorlog in Oekraïne, de aardbeving in Turkije, het houdt me wel eens wakker. Niet dat ik de wereld kan veranderen maar toch, ik doe mijn best, ik scheid mijn afval en probeer zo veel mogelijk te recyclen en als ik iemand zie of spreek uit Oekraïne dan behandel ik hem met respect. En dan de aardbeving in Turkije, ja dan geef ik iets, stort ik iets op giro 555. Ik verander de wereld niet, maar toch, ik slaap een beetje beter.

En straks weer lekker slapen

En als ik dan naar bed ga en tussen de lakens kruip en word omarmt door mijn waterbed dan ontspan ik. Ik doe mijn ogen dicht en slaap. Maar soms lukt het niet maar dat ligt dus niet aan mijn waterbed. Want mijn waterbed ligt ontzettend lekker en heeft altijd de juiste temperatuur, koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Dus slaap je slecht? Doe iets goeds want je slaapt beter met een goed geweten en koop een waterbed!

Voor meer informatie over onze waterbedden kom naar de winkel of bezoek onze website www.hydrosfeer.nl

Bekijk ons op youtube