Waterbed hoeslaken

Een hoeslaken. Niet zo spannend zou je zeggen, maar toch komt er heel wat bij kijken bij het kiezen van het juiste hoeslaken. Tenslotte ligt u er de hele nacht op. Een hoeslaken moet lekker aanvoelen, transpiratievocht opnemen en een perfecte pasvorm hebben.
 

Hydro-sfeer levert drie verschillende jersey hoeslakens geschikt voor het waterbed. Een jersey hoeslaken is gebreid en heeft ten opzichte van een geweven laken een betere vochtopname, is rekbaar en heeft een betere pasvorm.

 

Jersey heb je in verschillende kwaliteiten. De kwaliteit is o.a. afhankelijk van de kwaliteit van de katoen, de dikte van de draad, de toevoegingingen en de nabehandeling. Dit alles bepaalt de kwaliteit en de prijs van een jersey hoeslaken.

 

 


Hoeslaken Briljant Lycra

De Briljant Lycra is een dik jersey hoeslaken (190gr m2) vervaardigd van 95% katoen en 5% Lycra. De katoen is van een redelijke kwaliteit. De Lycra maakt dit hoeslaken extra rekbaar. De Briljant Lycra is kleurecht. Kortom, een goed hoeslaken voor een scherpe prijs. Voor het bestellen van een hoeslaken Briljant Lycra klik hier.

 


Hoeslaken Bella Gracia

De Bella Gracia is ook een jersey hoeslaken (160gr m2) vervaardigd uit 97% katoen en 3% elestan. De katoen is van een goede kwaliteit. De draad is met enzymen behandeld en is hierdoor erg zacht / glad bijna zijdeachtig en hierdoor minder kans op pilling. Pillen zijn "pluisjes" die zich vormen door wrijving en maken het hoeslaken ruw en voelt hierdoor minder comfortabel aan. Hoe gladder de draad hoe minder kans op pilling.

 

De elestan verhoogt de rekbaarheid tot wel 6 maal. Hierdoor is de Bella Gracia zeer rekbaar en heeft het een perfecte pasvorm. De Bella Gracia is een mooi hoeslaken, kleurecht en tegen een concurrerende prijs. Voor het bestellen van een hoeslaken Bella Gracia klik hier.

 


Hoeslaken Bella Donna

De Bella Donna vertegenwoordigt de mooiste kwaliteit van onze jersey hoeslakens. De Bella Donna is een dubbel dik jersey hoeslaken (220gr m2) vervaardigt uit 97% katoen en 3% elastan. De katoen is van de beste kwaliteit en is behandeld met enzymen, gekamd en nabehandeld hierdoor ontstaat een hele gladde zijdeachtige draad. Een hoeslaken van Bella Donna is hierdoor gegarandeerd pillingvrij, tot een jaar na aankoop. Pillen zijn "pluisjes" die ontstaan door wrijving en maken het hoeslaken ruw en minder comfortabel. Hoe gladder de draad hoe minder wrijving en minder pillen. 

 

De elastan maakt het hoeslaken zeer rekbaar. De dubbel jersey maakt het hoeslaken dikker en nog rekbaarder dan de Bella Gracia. Hierdoor ook een nog betere pasvorm en trekt het hoeslaken zich zelf strak. 

 

De Bella Donna is behandelt met aloë vera. Dit zorgt voor een verkoelend en verzachtend effect op de huid.

 

Voor het bestellen van een Bella Donna hoeslaken klik hier.

 

Zowel de Briljant, de Bella Gracia en de Bella Donna hebben een hoek van 30 centimeter. Hierdoor zijn deze hoeslakens ideaal voor het waterbed.

 

Deze hoeslakens zijn leverbaar in een zeer breed scala aan kleuren en op voorraad bij Hydro-sfeer Waterbedden. Heeft u toch liever een andere kleur dan vermeld bij het desbetreffende hoeslaken? Neem dan contact op en in overleg bestellen wij de gewenste kleur voor u. U dient dan wel rekening te houden met een levertijd van ca. 2 weken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl