Waterbeddeninformatie.nl

Op deze pagina vindt u algemene informatie over waterbedden. Voor een persoonlijk slaapadvies bezoekt U de winkel.

 

Slapen op water 


Een waterbed is het beste en geeft het lichaam de ideale ondersteuning, in welke houding men ook ligt. Aangezien water niet samenpersbaar is maar verplaatst wordt, wordt de druk van het lichaam gelijkmatig over het lichaam verdeelt hierdoor geen drukpunten, geen slapende armen en of benen. U draait minder en geniet van een rustige nacht.

In een waterbed wordt water verplaatst hierdoor beweegt een waterbed. Deze beweging kan men verminderen door het waterbed te stabiliseren. De stabilisatie kiest men naar smaak, er zijn vijf mogelijkheden. Bewegen is niet vervelend, een hangmat of een schommelstoel zijn juist rustgevend omdat ze iets bewegen. Bewegen is tot op bepaalde hoogte prettig en ontspannend. Kom naar de winkel en voel de verschilllen.

Iemand die absoluut niet wil bewegen danwel een echtpaar met een groot gewichtsverschil kiest voor een waterbed met twee aparte watermatrassen. Men merkt niets meer van de ander en ieder kan zijn eigen temperatuur instellen.

De gemiddelde temperatuur van een waterbed is 28 graden. Men kan de temperatuur naar voorkeur instellen, in de zomer iets koeler en iets warmer in de winter.

Een waterbed is volledig te reinigen. De tijk is te wassen en de watermatras reinigt men eens in de twee maanden met vinylreiniger.

Kortom een waterbed geeft de beste ondersteuning, een waterbed ligt lekker, is behaaglijk warm in de winter en is volledig schoon te houden.

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl