Sleepline waterbedden

Hydro-sfeer waterbedden verkoopt al meer dan 20 jaar hard- en soft-side waterbedden van het merk Sleepline. Sleepline logo klein

 

Sleepline wordt vervaardigd door Europees grootste waterbedden fabrikant, EWP. EWP is een echte fabriek en maakt bijna alle onderdelen voor het waterbed zelf. Hierdoor kunt u elke gewenste maat, hoogte en of kleur bestellen. EWP levert maatwerk.

 

Sleepline waterbedden zijn van de beste kwaliteit en nu zeer aantrekkelijk geprijsd.

 

Aanbieding

 

WATERBED 4 SEASONS COMPLEET SLAAPKLAAR GEINSTALLEERD EN AFGEVULD VOOR 1995 EURO

 

De 4 Seasons is een compleet waterbed, een split soft-side waterbed van de beste kwaliteit met een fantastisch ligcomfort.

 

De watermatras van de 4 Saesons is gemaakt van 4D vinyl. Het 4D vinyl is speciaal ontwikkeld voor de waterbedden markt. Dit vinyl is sterker, elastischer en soepeler dan normale PVC folies en hierdoor ligt een watermatras gemaakt van 4D vinyl lekkerder en gaat hij langer mee. 

 

Het waterbed 4 Seasons kan men inbouwen in een bestaande ledikant danwel vrij neerzetten.

 

 

4seasonspromo aangepast

Onze aanbieding: Waterbed 4 Seasons in elke maat incl
- watermatras, keuze uit 5 verschillende fiberstabilisaties
- met bekkenondersteuning
- keramische verwarming
- vormliner
- tijk met deelrits / middenrits
- in de kleur zwart of wit
- plint / gewichtsverdelers
- lighoogte tot 55 cm

 

Nu compleet slaapklaar geïnstalleerd voor 1995 euro en tijdelijk ontvangt u voor 100 euro een extra boventijk t.w.v. 280 euro. 

 

 

Het waterbed 4 Seasons is ook leverbaar met twee matrassen. U kan onafhankelijk van elkaar de stabilisatie bepalen en de temperatuur instellen. De 4 Seasons als hier boven beschreven alleen dan met twee watermatrassen kost compleet slaapklaar geïnstalleerd 2295 euro en tijdelijk ontvangt u bij aankoop van een 4 Seasons waterbed voor 100 euro een extra boven tijk t.w.v. 280 euro. 

 

Nieuw: de 4 Seasons wordt standaard geleverd met een isopad, een isolatiemat voor op de bodemplaat, hierdoor verliest hij geen warmte aan de onderkant en verbruikt u tot 20 procent minder stroom. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook goed voor ons milieu.

 

 

 

 

DE WATERBOX NU TIJDELIJK MET GRATIS DEKENKIST/VOETENBANK T.W.V. 895 EURO

 

Opzoek naar een nieuw bed? U twijfelt tussen een waterbed en een boxsping? De Waterbox combineert het

 

 

beste van een waterbed met die van een boxspring. De Waterbox ligt daardoor niet alleen fantastich maar ziet er ook prachtig uit.

 

De Waterbox onderscheidt zich ten opzichte van alle andere waterbedden doordat hij geen harde maar een verende bodem heeft. De verende bodem, als die van een boxspring geeft extra steun en zorgt ervoor dat het "badeffect", het verschil of men alleen danwel met zijn tweeen in bed ligt kleiner wordt.

 

Verder is een Waterbox een compleet waterbed met achterwand en nachtkastjes. Een soft-side waterbed inclusief een watermatras gemaakt van 4 D vinyl, een keramische verwarming en een wasbare tijk. U kunt kiezen uit 6 verschillende stabilisaties, elke gewenste maat, hoogte en kleur. Een Waterbox compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld met één watermatras kost 4995 en nu tijdelijk met gratis dekenkist/voetenbank

monza-crush51kaki

 

 

De Waterbox is ook leverbaar met twee aparte watermatrassen, u kan onafhankelijk van elkaar de stabilisatie en temperatuur bepalen. De Waterbox compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld met twee watermatrassen kost 5595 euro en nu tijdelijk met gratis dekenkist/voetenbank 


Klik hier voor de folder, voor meer informatie, bel 046-4754310 of kom naar de winkel in Geleen.

 

 

 

 

UW OUDE MATRAS IS GELD WAARD!

 

U heeft al een waterbed en wilt alleen de watermatras (waterzak) vervangen, gooi uw oude watermatras niet weg maar lever in en ontvang 10 procent korting op de aanschafprijs van een nieuwe watermatras van het merk Sleepline.

 

Voor meer informatie bel 046-4754310 of kom naar de winkel.

 

 

Meer informatie

De softside waterbedden van het merk Sleepline zijn van de beste kwaliteit en hebben een gemiddelde levensduur van 13 tot 15 jaar.

 

De watermatrassen worden gemaakt van 4D vinyl. Het 4D vinyl is speciaal in samenwerking met EWP ontwikkeld voor de waterbedden markt. Het nieuwe 4D vinyl is sterker, elastischer en soepeler dan normale PVC folies. Hierdoor ligt een watermatras gemaakt van 4D vinyl lekkerder en gaat hij langer mee.
 

De Sleepline watermatrassen worden gestabiliseerd door een combinatie van stabilisatie vezels en -schuim. Het stabilisatie schuim zorgt voor een optimaal ligcomfort en een langere levensduur.
 

Sleepline waterbedden worden in 6 verschillende stabilisaties geleverd. Van ongestabiliseerd, een waterbed dat veel beweegt tot maximaal gestabiliseerd, een waterbed dat weinig tot niet beweegt. Uiteraard is de keuze afhankelijk van uw gewicht, gebruik en voorkeur.

 

Alle Sleepline watermatrassen worden standaard geleverd met bekkenondersteuning. De bekkenondersteuning verbetert de zijligging. Vooral personen die wat zwaarder gebouwd zijn hebben hier baat bij. De Sleepline bekkenondersteuning werkt progressief: d.w.z. hoe zwaarder u bent, hoe groter het effect echter stoort ze het gevoel van het “zwevend slapen” niet. Ook met deze extra ondersteuning behoudt u het heerlijke gevoel dat alleen een Sleepline waterbed u kunt geven.
 

Alle Sleepline waterbedden worden standaard geleverd met een Sigma-K keramische waterbed verwarming. Deze keramische verwarming is de beste en heeft een gemiddeld energie verbruik van 35 euro per jaar.
 

De softside waterbedden van Sleepline kan men uitstekend inbouwen in een bestaand ledikant dan wel door de constructie vrij neer zetten. Sleepline heeft een aantal modellen, van zeer modern tot klassiek. Alle Sleepline waterbedden kunnen in elke gewenste maat en of kleur geleverd worden.


Een soft-side waterbed van Sleepline kan men op elke gewenste hoogte plaatsen, afhankelijk van uw lengte. Hierdoor stapt een soft-side waterbed van Sleepline makkelijk in en uit verder is hij eenvoudig op te maken en schoon te houden.

 

 

Service en garantie

Hydro-sfeer Waterbedden levert en installeert vakkundig uw nieuwe waterbed. Dit betekent compleet slaapklaar geïnstalleerd en afgevuld. Dozen, plastic en restafval nemen we mee.

 

Alle waterbedden worden geleverd met 60 dagen omruilgarante. Mocht het waterbed, de stabilisatie niet bevallen dan mag men deze omruilen voor een ander bed dan wel een andere stabilisatie. Informeer naar de voorwaarden.

 

Sleepline geeft 5 jaar garantie op de watermatras en 5 jaar garantie op het verwarmingselement.

 

Hydro-sfeer levert alleen de beste kwaliteit, mocht er toch een probleem zijn dan belt u 046 - 475 43 10, belt u voor 13.00 uur dan komen we nog dezelfde dag. Hydro-sfeer rekent voor haar klanten geen voorrijdkosten en arbeidsloon.

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl