Waterbedden conditioner

In een waterbed zit, uiteraard, water. Afhankelijk van het soort waterbed, de personen en de maat bevat een tweepersoonswaterbed 500 tot 800 liter water. Het stilstaande verwarmde water in de watermatras biedt gunstige omstandigheden voor de groei van micro-organismen zoals bacteriën en algen.

 

Deze bacteriën en algen produceren gassen, welke tot stank en luchtproblemen kunnen leiden. Overmatige luchtvorming in een waterbed resulteert in een klotsend geluid wat het ligcomfort nadelig beïnvloed. Op plaatsen waar de lucht langdurig aanwezig is droogt het vinyl uit en kan de watermatras gaan lekken.

 

 

Hoe houd ik het water in mijn waterbed in optimale conditie?

Hydro-sfeer ontwikkelde een tweetal onderhouds producten welke uw waterbed in top conditie houden en geschikt zijn voor elk merk waterbed:

 

Hydro-sfeer waterbed conditioner

Deze waterbed conditioner is de basis en voorkomt de groei van algen en bacteriën, luchtvorming en het muf worden van het water. Hydro-sfeer waterbed conditioner dient u eens per jaar aan het water toe te voegen. Een flacon van 250 ml kost 14,95 euro en wordt gratis thuisbezorgd. Voor het bestellen van Hydro-sfeer waterbed conditioner klik hier.

 

Hydro-sfeer waterbed conditioner Pro

De conditioner Pro bestaat uit twee flessen. Eén fles waterbed conditioner en één fles waterbed onderhoudsmiddel. 

De waterbed conditioner is de basis en voorkomt de groei van algen en bacteriën, luchtvorming en het muf worden van het water. 

Het waterbed onderhoudsmiddel, reinigt de watermatras aan de binnenkant, voedt het vinyl, verwijdert tot tien liter lucht en verwijdert kalkaanslag waardoor voorkomen wordt dat de watermatras stugger wordt en het waterbed gaat lekken.

Beide flacons voegt u gelijktijdig, één keer per jaar aan het water toe. De beste waterbed conditioner voor uw waterbed kost voor één jaar onderhoud 19,95 euro en wordt gratis thuisbezorgd. Voor het bestellen van Hydro-sfeer waterbed conditioner Pro klik hier.

 

Voor het beste resultaat dient u eens in de 6 tot 8 weken uw waterbed te ontluchten. Een goed onderhouden waterbed ligt lekkerder, klotst niet en gaat langer mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl