Waterbed laten repareren

Een lek waterbed is erg vervelend maar niet onoverkomelijk. Een lek waterbed ziet er vaker erger uit dan het is, veelal is het gaatje niet meer dan een speldenprik en goed te repareren.

 

Zet de verwarming niet uit, de veiligheidsvoering houdt het water tegen en voorkomt dat het water in contact komt met het verwarmingselement danwel op de vloer loopt. U dient wel zo snel mogelijk al het beddengoed inclusief de tijk van het bed te halen.

 

Laat uw waterbed vakkundig repareren. We repareren de watermatras en maken het waterbed droog. Bel  op werkdagen 046 - 475 43 10, doe dit voor 13.00 uur en we komen we nog dezelfde dag uw bed repareren. De totale kosten bedragen inclusief voorrijdkosten en arbeidsloon 89.95 euro.

 

Buiten winkeltijden zijn we voor noodgevallen ook bereikbaar, bel dan 06 - 462 433 09 en spreek iets in, we bellen u zo snel mogelijk terug. Voor e-mail contact klik hier.

 

Heeft u het waterbed bij Hydro-sfeer gekocht en goed onderhouden dan komen we uw bed gratis repareren! Informeer naar de voorwaarden.

 

Verzorgingsgebied: Limburg (Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Geleen, Sittard, Roermond, Weert), Zuid Oost-Brabant (Valkenswaard, Eindhoven, Nuenen, Helmond) en Belgie (Hoeselt, Lanaken, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Lommel).

 

Hydro-sfeer levert de beste service, we repareren niet alleen waterbedden maar ook voor het checken, onderhoudenverhuizen of voor het vervangen van een kapotte verwarming kunt u bij ons terecht.

 

 

 

Waterbed zelf repareren

Wilt u uw waterbed liever zelf repareren? Bestel hier een waterbed reparatieset en ga als volgt te werk:

 

 

Hoe zoek je het lek in een waterbed?

 

Een lek waterbed? Maar waar zit het gaatje? Belangrijk is dat u eerst al het beddengoed inclusief de tijk van het bed haalt. Zoek het lek door de matras opzij te drukken en kijk waar het water vandaan komt. 

 

 

 

Hoe repareer je een lek waterbed?

 

Als u het gaatje gevonden heeft, hoe repareer je die dan? Belangrijk is dat u de juiste lijm gebruikt. Een verkeerde lijm kan het vinyl aantasten. Bestel hier een waterbedreparatieset, bestel hem op werkdagen voor 17.00 uur en hij wordt de volgende dag bezorgd.

 

Heeft u een waterbed reparatieset? Maak dan eerst de watermatras schoon met een van de meegeleverde alcoholdoekjes. Doe daarna een dikke druppel lijm op het gaatje en laat dit drogen. Knip een rondje uit het meegeleverde vinyl. Doe lijm op het rondje en op de watermatras. Laat de lijm even aandrogen en druk het rondje op de watermatras. 

 

 

 

Hoe maak je een waterbed droog na een lek?

 

Als u het gaatje gerepareert heeft dan moet u alleen nog het waterbed droog maken. Druk de matras opzij en maak de matras en de lekbak met een schone droge handdoek droog.

 

 

Lukt het niet of heeft u vragen bel 046 - 475 43 10

 

 

Openingstijden  
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 

 

Beoordelingen verborgen omdat cookies zijn uitgeschakeld.

Hydro-sfeer Waterbedden

 

Rijksweg - Zuid 78
6161 BP  GELEEN (Zuid-Limburg)

T +31 (0)46 - 475 43 10
E info@hydrosfeer.nl